Miell nga tërshëra Bio, 500g

Miell nga tërshëra Bio, 500g

OLA BIO

Çmimi i zakonshëm €2,20 Zbritje

Mielli i tërshërës ka një vlerë të lartë ushqyese sepse ka një përmbajtje të lartë të fibrave dietike dhe gjithashtu përmban beta-glukane të cilat kontribuojnë në ruajtjen e niveleve normale të kolesterolit në gjak.

Efektet e mësipërme të dobishme sigurohen nga marrja ditore e 3 gramëve β-glukane nga tërshëra, krundet e tërshërës, elbi, krundet e elbit ose nga përzierjet e këtyre β-glukaneve në kombinim me një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar si dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Provojeni në biskota me tërshërë, ëmbëlsira dhe produkte të tjera të pjekura.