Miell nga hikërrori Bio, 500g

Miell nga hikërrori Bio, 500g

OLA BIO

Çmimi i zakonshëm €2,90 Zbritje

Hikërrori është një kokërr integrale shumë ushqyese që shumë njerëz e konsiderojnë një superushqim. Ndër përfitimet e tij shëndetësore, hikërrori mund të përmirësojë shëndetin tuaj dhe të nxisë humbjen e peshës. Hikërrori është një burim i mirë proteinash, fibrash dhe energjie.

Është vërtet e vështirë të bësh bukë me gëzof me miell hikërror sepse nuk përmban gluten që krijon fryrje. Mielli i hikërrorit është i rëndë dhe i vështirë për t'u punuar. Përpjekja duhet të jetë e përqendruar tek imagjinata dhe shija dhe kështu propozojmë të ndryshmen...bukën me superushqime.