Miell i orizit, 500g
Miell i orizit, 500g
Miell i orizit, 500g

Miell i orizit, 500g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €0,00 €3,10 Zbritje

Produkt 100% organik. Ky miell është i përgatitur nga orizi i selektuar dhe ekologjikisht i kultivuar. Mielli i orizit përdoret për të trashur ushqimet, për të prodhuar shumë lloje të fideve, si një shtesë për ushqimet e foshnjeve dhe të fëmijve  dhe si një bazë për pudinge të ndryshme.