Miell hikërrori, 500g

Miell hikërrori, 500g

Organica

Çmimi i zakonshëm €0,00 €3,40 Zbritje

Mielli i hikrrës është një miell shumë i mirë dhe përdoret për të përgatitur palente, por gjithashtu edhe si shtesë miellit të drithërave të tjerë. Nga mielli i hikrrës ju mund të përgatisni biskota të shijshme, bukë, palpeta, muffins dhe gjithashtu përdoret për të bërë petëza japoneze. Është gjithashtu e përshtatshme për t'i shtuar brumit të palpetave.