Meli, 500g
Meli, 500g

Meli, 500g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €0,00 €2,70 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Nga kokrra e melit, e kultivuar pa pesticide dhe aditivë. Me shije freskuese neutrale, të shkëlqyera në kombinim me kornfleksa të drithërave të ndryshme. E përshtatshme për bebe nga mosha 6+ muajsh.