Mbështjellës freskues të syve, 50ml
Mbështjellës freskues të syve, 50ml

Mbështjellës freskues të syve, 50ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €0,00 €25,00 Zbritje

Ampulat freskuese Eye Revive u japin syve të lodhur pak kohë qetësuese. Ato janë veçanërisht të përshtatshme për njerëzit që kalojnë tërë ditën duke punuar në një kompjuter. Pas udhëtimeve të gjata, Eye Revive ndihmon në sigurimin e freskimit dhe një pamje të qartë. Përbërja me çaj të Eufrazia, koprës, kamomilit dhe të zi ftoh dhe qetëson zonën e syve. Eye Revive është testuar oftalmologjikisht dhe dermatologjikisht dhe është gjithashtu i përshtatshëm për bartësit e thjerrëzave. Është formuluar në mënyrë optimale për nevojat e lëkurës së ndjeshme rreth syve dhe është i përshtatshëm për të gjitha gjendjet e lëkurës.
Paralajmërim: Eye Revive nuk është i përshtatshëm për t'u përdorur si pika sysh. Pa konservantë; përdorni menjëherë pas hapjes. Meqenëse Eye Revive është një produkt natyral me cilësi të lartë, mund të ndodhin ndryshime të vogla në ngjyrosje.
Gjendja e lëkurës: Për të gjitha gjendjet e lëkurës.