Maskë qetësuese, 30ml
Maskë qetësuese, 30ml

Maskë qetësuese, 30ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €32,50 Zbritje

Maska qetësuese qetëson dhe ekuilibron lëkurën e ndjeshme të prirur për skuqje, duke e udhëhequr atë drejt rehatisë dhe shkëlqimit.
Formulimi: Manteli i Zonjës (Viraku), Shaja mjekësore, hikërrori dhe lëpushka kombinohen për të qetësuar dhe forcuar. Ekstrakti i farave të ftonit dhe hamamelis e ndihmojnë lëkurën të ruajë lagështinë, ndërsa gjalpi ushqyes shea bashkohet me vajrat e arrës së makadamisë dhe kokosit për të siguruar mbrojtje. Anthyllis qetëson dhe ekuilibron.
Gjendja e lëkurës: Për lëkurë të ndjeshme, të irrituar dhe të stresuar.