Malasa kallam sheqeri, 300g
Malasa kallam sheqeri, 300g
Malasa kallam sheqeri, 300g

Malasa kallam sheqeri, 300g

Rapunzel

Çmimi i zakonshëm €3,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Malasa është lëng i trashë dhe i ëmbël i marrë nga kallami. Përmban 50% të sheqerit dhe ushqyesve si aminoacide thelbësore, hekur, kalcium, kalium, fosfor dhe magnez. Shton freskinë e bukës, pastave dhe brumit, si zëvendësim sheqeri për përgatitjen e ëmbëlsirave. Është gjithashtu i përshtatshëm për salcat e pjekura, si dhe për pjekje.

Vendi i origjinës: GJERMANIA