Majë ushqyese në petëza, 125g

Majë ushqyese në petëza, 125g

Probios

Çmimi i zakonshëm €9,20 Zbritje

Për të pasuruar pjatat dhe dietën tuaj, preferoni thekon maja ushqyese Probios që kanë një shije delikate dhe të këndshme.

Ato shoqërojnë pjata me makarona, supa, sallata dhe pjata të përgjithshme sipas dëshirës tuaj. 

Është burim i vitaminës B si dhe i pasur me fibra vegjetale dhe me përmbajtje të lartë proteinash bimore.