Magnezium kompleks, 60 kapsula

Magnezium kompleks, 60 kapsula

Royal Green

Çmimi i zakonshëm €0,00 €29,90 Zbritje

Magnezi është një mineral që rekomandohet për njerëzit me përpjekje të rritura mendore dhe fizike, dhe kjo formulë natyrore do të plotësojë nevojat ditore për këtë mineral jetësor.
Royal Green Magnesium është kompleksi i parë mineral që përmban magnez organik të çertifikuar dhe vitaminë D nga përbërës natyralë, si dhe ashwagandha të çmuar.
Magnezi kontribuon në:
 • zvogëlimin e lodhjes dhe rraskapitjes
 • bilancin e elektroliteve
 • metabolizmin normal të prodhimit të energjisë
 • funksionimin normal të sistemit nervor
 • funksionin normal të muskujve
 • sintezë normale të proteinave
 • funksion normal psikologjik
 • mbajtjen e kockave dhe dhëmbëve normalë
Ai gjithashtu përmban vitaminë D e cila kontribuon në:
 • funksionin normal të sistemit imunitar
 • nivelet normale të kalciumit në gjak
 • mbajtjen e kockave dhe dhëmbëve normalë
 • ruajtjen e funksionit normal të muskujve
Rekomandohet të pini 1-2 kapsula çdo ditë me një vakt.