Maca shots, 20 qese
Maca shots, 20 qese

Maca shots, 20 qese

Biotona

Çmimi i zakonshëm €22,20 Zbritje

Biotona bio Maca është një përzierje unike dhe e koncentruar pluhuri dhe ekstrakti (MaQaBoost®) që rrjedh nga rrënja e Lepidium meyenii, një bimë e fortë dhe shumë rezistente që rritet në lartësi të mëdha (> 4000 m) në malet e Andeve. Ky xhensen peruan vlerësohet shumë për mbështetjen që i jep performancës mendore dhe fizike. Ai gjithashtu kontribuon në qëndrueshmërinë, qëndrueshmërinë e përgjithshme, pjellorinë dhe vitalitetin. Një gotë është e mirë për jo më pak se 30 g rrënjë maca të freskëta.