Maca pluhur, 150g

Maca pluhur, 150g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €7,40 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Maca (Lepidium meyenii) është një bimë rrënjore nga Amerika e Jugut. Njihet si një adaptogjen natyror dhe një burim i pasur i vitaminave B1, B2 dhe B3, si dhe mineralet e hekurit, kaliumit dhe fosforit.