Maca pluhur, 150g

Maca pluhur, 150g

Orgona Superfood

Çmimi i zakonshëm €8,70 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me certifikatë organike nga Unioni Evropian. Maca (Lepidium meyenii) është një bimë rrënjore nga Amerika e Jugut. Njihet si një adaptogjen natyror dhe një burim i pasur i vitaminave B1, B2 dhe B3, si dhe mineralet e hekurit, kaliumit dhe fosforit. Pluhurin e Maca-së shtoni në pijet e nxehta, smoothie ose shake it dhe në ëmbëlsira të ndryshme dhe muffins.