Maca forte, 30 tab

Maca forte, 30 tab

Physalis

Çmimi i zakonshëm €19,90 Zbritje

  • Mbështet performancën fizike dhe mendore*
  • Kontribuon në vitalitet dhe fertilitet*
  • Përzierje aktive e koncentruar
Physalis Maca forte bio përmban MaQaBoost®, një përzierje unike e koncentruar me 100% ekstrakte organike maca. *Maca peruane (Lepidium meyenii) është një bimë e fortë dhe shumë rezistente që rritet në lartësi të mëdha (> 4000 m) në malet e Andeve. Maca - i njohur gjithashtu si xhensen peruan - është përdorur për më shumë se 2000 vjet nga popullata lokale si një ndihmë për performancën fizike dhe mendore. Ai gjithashtu kontribuon në qëndrueshmëri, vitalitet dhe pjellori. Një dozë ditore është e barabartë me jo më pak se 26 g rrënjë maca të freskëta.

Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Një shtesë ushqimore nuk është zëvendësim për një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

PËRMBAJTJA
30 tableta

PËRDORIMI
1 deri në 2 tableta në ditë. Të merret në kohën e vaktit me pak ujë.

Mos e përdorni gjatë shtatzënisë dhe periudhave të ushqyerjes me gji.