Lulebasani (St. John), 100ml

Lulebasani (St. John), 100ml

Physalis

Çmimi i zakonshëm €15,50 Zbritje

Vaji i Physalis bio i lulebasanit është një vaj shumë i butë i bërë me lulet e bimës.Vaji i lulebasanit mund të përdoret për të riparuar lëkurën nga plagët e vogla sipërfaqësore, gërvishtjet ose lëkurën e irrituar pas ekspozimit në diell. Është një ilaç i mirënjohur që mbështet qarkullimin e gjakut dhe siguron ruajtjen e lëngjeve. Vaji i lulebasanit ka një efekt fotosensibilizues; Mos e ekspozoni lëkurën e trajtuar në dritë (diell) ose në solar (deri në 24 orë pas përdorimit). Riparim - qetësues Lëkurë e dëmtuar, e irrituar.

Mund të përdoret si vaj për masazh ose trajtimi për trupin dhe fytyrën.
Mund të përdoret i pastër ose me vajra të tjerë esencialë të Physalis.