Losion ditor revitalizues, 50ml

Losion ditor revitalizues, 50ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €22,90 Zbritje

Losionet ditore të Dr. Hauschka janë të lehta dhe hidratuese, të fuqizuara me bimë të fuqishme. Ato janë të butë në strukturë dhe sigurojnë hidratim afatgjatë. Ato absorbohen shpejt, mbrojnë lëkurën gjatë gjithë ditës dhe janë një bazë e shkëlqyeshme për make-up.

Lëngu revitalizues ditor ringjall lëkurën e dehidratuar me një çehre të zbehtë dhe të lodhur, dhe lëkura freskohet dhe butë pas aplikimit. Stimulon ritmin natyror të sekretimit të sebumit dhe ruan lagështinë e lëkurës.

Përbërësit më të rëndësishëm aktivë në përbërjen e lëngut janë vaji i bërthamës së kajsisë, ekstrakti i karotës dhe rrushi i Shën Gjonit (kantarionit).
Vaji i kajsisë ushqen dhe rigjeneron lëkurën dhe i sjell asaj hidratimin e nevojshëm, në mënyrë që të jetë e butë në prekje.
Ekstrakti i karotës së gjallë plot vitamina ringjall dhe ushqen me të madhe lëkurën.
Vaji i kantarionit ka një efekt qetësues, rigjenerues dhe forcues në lëkurë.

Losioni ka një certifikatë NATYRA të një produkti plotësisht natyral. Nuk përmban aromë sintetike, ngjyra dhe konservantë, si dhe vajra minerale dhe silikone. Filozofia e Dr. Marka Hauschka janë përbërës nga kultivimi organik ose biodinamik, kur është e mundur, dhe ne i sigurojmë ato në përputhje me parimet e tregtisë së drejtë dhe partneriteteve të zhvillimit.

Losionet ditore të Dr. Hauschka krijohen për t'iu përgjigjur kushteve të ndryshme të lëkurës dhe nevojave individuale.