Losion ditor qetësues, 50ml

Losion ditor qetësues, 50ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €27,90 Zbritje

Losionet ditore të Dr. Hauschka janë të lehta dhe hidratuese, të fuqizuara me bimë të fuqishme. Ato janë të butë në strukturë dhe sigurojnë hidratim afatgjatë. Ata absorbohen shpejt, mbrojnë lëkurën gjatë gjithë ditës dhe janë një bazë e shkëlqyeshme për make-up.

Losioni qetësues ditor qetëson lëkurën e ndjeshme të irrituar të prirur për skuqje dhe kapilarë të zgjeruar dhe forcon rezistencën e saj. Edhe lëkura me enë të zgjeruara të gjakut (kupoproza) duket më pak e irrituar.

Përbërësit më të rëndësishëm në përbërjen e losionit janë fryti i trëndafilit të egër, borage dhe viraku.
Ekstrakti i frutave të trëndafilit të egër forcon dhe ushqen lëkurën. Ekstrakti i vajit të trëndafilit forcon funksionin integrues të lëkurës dhe i jep asaj forcë të brendshme.
Ekstrakt Borage forcon dhe zbut lëkurën.
Viraku forcon lëkurën dhe i jep asaj një pamje uniforme.

Losioni ka një certifikatë NATYRA të një produkti plotësisht natyral. Nuk përmban aromë sintetike, ngjyra dhe konservantë, si dhe vajra minerale dhe silikone. Filozofia e Dr. Marka Hauschka janë përbërës nga kultivimi organik ose biodinamik, kur është e mundur, dhe ne i sigurojmë ato në përputhje me parimet e tregtisë së drejtë dhe partneriteteve të zhvillimit.

Losionet ditore të Dr. Hauschka krijohen për t'iu përgjigjur kushteve të ndryshme të lëkurës dhe nevojave individuale.