Liri i artë i thyer Bio, 350g

Liri i artë i thyer Bio, 350g

OLA BIO

Çmimi i zakonshëm €3,60 Zbritje

Është një farë e vogël, me ngjyrë të artë, burim i pasur me fibra dhe proteina, minerale si mangani, tiamina dhe magnezi. I pasur me acide yndyrore omega-3.

Fara e lirit të artë e thyer mund të përdoret për mëngjes, në pije pasi të jetë lagur, në sallata dhe në çdo krijim tjetër të shijshëm që dëshironi.