Petëza të imeta të tërshërës, 500g
Petëza të imeta të tërshërës, 500g

Petëza të imeta të tërshërës, 500g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €2,20 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Nga tërshëra ekologjike, me shije freskuese neutrale, e shkëlqyeshme në kombinim me qumësht dhe fruta të thata dhe me kanellë.

E përshtatshme për bebe nga mosha 6+ muajsh.