Kus kus, 500g
Kus kus, 500g

Kus kus, 500g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €2,70 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Kus kusi është i prodhuar nga gruri i cili pastrohet dhe grimcohet, dhe nuk zbardhet. Për të përgatitur kus kus merr shumë pak kohë; mund të përgatitet për 5-10 minuta në një pjatë me avull deri sa të merr një shtresë gëzofi ose thjesht hidhni ujë të valë. Ai është i përshtatshëm për sallatë, për perime ose me fruta të thata dhe lajthia.