Kumbulla të thata, 200g

Kumbulla të thata, 200g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €3,90 Zbritje

Të ëmbëla dhe të pasura me aromë, kumbullat e that nuk janë vetëm një trajtim për qiellzën, por edhe një vakt shumë ushqyes. Ata janë një vakt i përzemërt dhe një shtesë e shijshme për drithërat dhe qullat. Kumbullat e thata, të cilat ne të gjithë i njohim dhe i duam, janë një nga mënyrat më të buta dhe më të lehta për të balancuar sistemin e tretjes.