Kripë Himalaje e trashë, 500g

Kripë Himalaje e trashë, 500g

OLA BIO

Çmimi i zakonshëm €2,20 Zbritje

Përmbajtja e pasur minerale e kripës së Himalajeve mund të ndihmojë trupin tuaj të detoksifikohet. Kripa e Himalajeve përmban më shumë se 80 minerale dhe elementë gjurmë, duke përfshirë kaliumin, hekurin dhe kalciumin.

Të gjitha këto minerale ndihmojnë procesin e detoksifikimit natyror të trupit tonë dhe nxisin largimin e baktereve. Kripë e trashë rozë Himalayan e pasur me squfur nga majat vullkanike të Himalajeve ideale edhe për rënien e flokëve!