Kripë deti e jodizuar e imët, 500g

Kripë deti e jodizuar e imët, 500g

SOLANA NIN

Çmimi i zakonshëm €1,00 Zbritje

Kripa e imët e jodizuar mbledhet me dorë në fushat e kripës. Përdoret për konzumim të përditshëm gjatë gatimit dhe është një produkt me vlera të jashtëzakonshme ushqyese dhe një dhuratë e çmuar e Detit Adriatik.