Kremë revitalizuese për duar nga Aloe vera, 75ml

Kremë revitalizuese për duar nga Aloe vera, 75ml

URTEKRAM

Çmimi i zakonshëm €5,90 Zbritje

Njihuni me kremin e duarve që do t'i japë jetë të re duarve tuaja. Portokallet e pjekura nga dielli shtojnë një prekje të këndshme freskie, ndërsa përmbajtja e lartë e aloe vera e rimbush lëkurën tuaj me lagështi dhe ka një efekt rigjenerues.

Vlera e pH: 5 - 6

Veçoritë & Përparësitë:
I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës
Shumë hidratues
Kujdesi rigjallërues