Kremë ditore regjeneruese intenzive, 40 ml

Kremë ditore regjeneruese intenzive, 40 ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €65,00 Zbritje

Kujdesi intensiv rigjenerues është një kremë gjallëruese për lëkurën e pjekur. Është menduar për lëkurën e prirur ndaj rrudhave dhe thatësisë. Përbërja me gurë të çmuar vitalizues turmalinë blu dhe qelibar, ari, zambak i bardhë, mallow, xhinko dhe gjethe ulliri, pelte mbretërore, ujë natyral me kripë dhe ujë sandale inkurajon lëkurën të rinovohet.

Aplikimi: Kujdesi intensiv rigjenerues duhet të aplikohet si trajtim për 28 ditë. Është më efektiv kur përdoret katër herë në vit si një nxitje për shëndetin e lëkurës. Në mëngjes dhe në mbrëmje pas pastrimit, spërkatni katër deri në pesë herë në fytyrë, qafë dhe dekolte dhe lyeni butësisht në lëkurë. Një shishe prej 40 ml është e mjaftueshme për një trajtim.