Krem vajor nga kikiriku crunchy, 250g
Krem vajor nga kikiriku crunchy, 250g
Krem vajor nga kikiriku crunchy, 250g

Krem vajor nga kikiriku crunchy, 250g

Rapunzel

Çmimi i zakonshëm €4,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Kremi për lyerje nga kikiriku është një shtesë për shumë ushqime dhe lëngje të përziera. Është prodhuar me kujdes të veçantë nga kikirikët organik, pa përdorimin e aditivëve dhe konzervuesve artificial. Të ruhet në vend të thatë dhe të errët

Vendi i origjinës: GJERMANIA