Krem vajor nga kikiriku, 330g
Krem vajor nga kikiriku, 330g
Krem vajor nga kikiriku, 330g
Krem vajor nga kikiriku, 330g

Krem vajor nga kikiriku, 330g

Monki

Çmimi i zakonshëm €7,90 Zbritje

Produkt organik nga Holanda. Krem për lyerje nga kikiriki është një shtesë për shumë ushqime dhe lëngje të përziera. Është prodhuar me kujdes të veçantë nga kikirikë organikë, pa përdorimin e aditivëve dhe konzervuesve.