MED Krem trupi me bimë akulli, 195ml
MED Krem trupi me bimë akulli, 195ml

MED Krem trupi me bimë akulli, 195ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €30,90 Zbritje

Kremi i trupit me bimë akulli nga Dr. Hauschka MED ofron një kujdes të përsosur ditor për lëkurën shumë të thatë - përfshirë lëkurën që vuan nga dermatiti atopik. Mirë është të dini: locioni për kujdesin e trupit për bimët e akullit u krijua së bashku me dermatologë. Nuk përmban ngjyra sintetike dhe konservantë dhe qëllimisht është i pa-parfumuar. Testet klinike kanë konfirmuar tolerancën dhe efektivitetin e shkëlqyeshëm të produktit në lëkurë, madje edhe në dermatitin atopik.
Gjendja e lëkurës: Për lëkurë shumë të thatë.