Krem rigjenerues për sy, 15ml
Krem rigjenerues për sy, 15ml

Krem rigjenerues për sy, 15ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €53,90 Zbritje

Ndërsa plakemi, proceset natyrore të rigjenerimit të lëkurës fillojnë të ngadalësohen dhe lëkura humbet elasticitetin. Kremi rigjenerues i syve ndihmon në mbështetjen e procesit natyral të ripërtëritjes së lëkurës, duke zbutur dhe rafinuar lëkurën delikate rreth syve. Lëkura ringjallet dhe hidratohet, dhe pamja e vijave të imëta dhe rrudhave minimizohet.
Formulimi: Manaferrat e pasura me antioksidantë, acerola dhe bima e dranakuqit bashkohen me tërfilin e kuq për të forcuar tonin dhe elasticitetin e lëkurës. Gjethja e mështeknës, fara e ftonit dhe shaja mjekësore përsosin poret dhe ekuilibrojnë lagështinë. Gjalpi shea dhe vajrat botanik plotësojnë, zbusin dhe mbrojnë.
Gjendja e lëkurës: Për lëkurë të pjekur.