Krem rigjenerues për duart, 50ml
Krem rigjenerues për duart, 50ml

Krem rigjenerues për duart, 50ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €20,90 Zbritje

Kremi rigjenerues i duarve ju trajton me lëkurë të butë dhe mbrojtje efektive ndaj ndikimeve mjedisore - menjëherë dhe në mënyrë të qëndrueshme. Përbërja me vajra të pasura të ullirit dhe avokados, si dhe gjalpë kakao të butë mbështet forcën dhe elasticitetin e lëkurës. Ekstraktet e bimëve medicinale të tërfilit të kuq, bryophyllum dhe fara të ftonit më tej stimulojnë aftësinë aktivizuese të lagështisë së lëkurës. Kjo forcon qëndrueshmërinë natyrore të lëkurës deri në majë të gishtave dhe, me përdorim të rregullt, stimulon aftësitë e saj rigjeneruese.