Krem qetësues me livandë dhe sandal, 145ml
Krem qetësues me livandë dhe sandal, 145ml

Krem qetësues me livandë dhe sandal, 145ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €22,00 Zbritje

Kremi qetësues për trupin me livandë dhe sandal kombinon aromën qetësuese të livandës me ngrohtësinë e butë të drurit të sandalit për të qetësuar mendjen dhe për të zgjuar një ndjenjë rehatie dhe paqeje.
Formulimi: Ekstraktet e milcës mjekësore dhe oxalis ekuilibrojnë lëkurën ndërsa vajrat e çmuar nga arra e makadamisë, bërthama e kajsisë dhe avokado forcojnë lëkurën. Ekstrakti i farës së ftonit, luledielli dhe vajrat e ullirit plotësohen për një lëkurë të butë, të zhdërvjellët dhe të mbrojtur.