Krem për pastrim, 50ml
Krem për pastrim, 50ml

Krem për pastrim, 50ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €13,95 Zbritje

Për të gjitha gjendjet e lëkurës. Kremi pastrues pastron butësisht, largon qelizat e vdekura, forcohet dhe freskohet, duke mbështetur funksionin natyror mbrojtës të lëkurës për një shkëlqim të shëndetshëm dhe rrezatues.
Formulimi: Calendula, kamomili, antillis dhe miell i bajames së ëmbël pastrojnë, ekuilibrojnë dhe rigjallërojnë lëkurën. Shfaqja e poreve minimizohet.
Gjendja e lëkurës: Për të gjitha gjendjet e lëkurës.