MED Krem për fytyrë me bimë akulli, 40ml
MED Krem për fytyrë me bimë akulli, 40ml

MED Krem për fytyrë me bimë akulli, 40ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €28,90 Zbritje

Ice Plant Face Cream nga Dr. Hauschka është një produkt themelor i kujdesit për lëkurën e fytyrës për lëkurë shumë të thatë dhe lëkurë që vuan nga dermatiti atopik. Ajo relakson lëkurën dhe forcon funksionin e saj. Përbërja e vajit të lulekuqes së bardhë dhe lëngut të bimës së akullit të shtypur thithet shpejt, duke mos lënë asnjë shtresë të yndyrshme pas. Kjo gjithashtu e bën produktin një bazë të mirë për grim.
Kushti i lëkurës: lëkurë shumë e thatë, e lëkundshme dhe e ndjeshme ndaj dermatitit atopik.