Krem hidratues për shputa, 75ml

Krem hidratues për shputa, 75ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €16,50 Zbritje

Pavarësisht nëse jeni në punë, gjatë sportit ose në kohën tuaj të lirë, kremi i shputave me kantarion është ideal për kujdesin e përditshëm të shputave dhe një masazh gjallërues për shputat. Konsistenca e butë absorbohet shpejt për të ofruar kujdes intensiv dhe lagështi, veçanërisht për shputat e thata.