Krem hidratues për duart, 30ml
Krem hidratues për duart, 30ml

Krem hidratues për duart, 30ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €7,90 Zbritje

Kremi hidratues për duar kënaq dhe ushqen duart. Përbërja me ferrë dhe antillis si dhe dyllë blete dhe vaj embriont të grurit ruan lagështinë dhe krijon butësi të dukshme për duar të thata, të mbingarkuara.