MED Krem duarsh me bimë akulli, 50ml
MED Krem duarsh me bimë akulli, 50ml

MED Krem duarsh me bimë akulli, 50ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €0,00 €14,50 Zbritje

Duart tona punojnë shumë për ne çdo ditë. Prandaj është veçanërisht e rëndësishme që ato të mbrohen nga bota e jashtme nga një pengesë e fortë dhe e shëndetshme e lëkurës. Për ata me lëkurë shumë të thatë dhe dermatit atopik, kjo pengesë është e dobësuar. Ndikimet e jashtme depërtojnë më lehtë në lëkurë, duke bërë që duart të bëhen të thata, të ashpra dhe të çara. Ice Plant Hand Cream nga Dr. Hauschka MED ofron për duart e dëmtuara një kujdes efektiv të lëkurës dhe mbrojtje të qëndrueshme. Duart jo vetëm që ndjehen të butë dhe të zhdërvjellët, por gjithashtu duken bukur dhe të ushqyer mirë - madje edhe kur kanë dermatit atopik.