Krem ditor trëndafili light, 30ml
Krem ditor trëndafili light, 30ml

Krem ditor trëndafili light, 30ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €25,90 Zbritje

Të gjitha cilësitë mbrojtëse, forcuese të Kremit ditor nga trëndafili në një formulim të lehtë; perfekt për lëkurë të ndjeshme ose përdorim në mot më të ngrohtë. Kremi ditor nga trëndafili Light ushqen, hidraton dhe mbron lëkurën e thatë, të ndjeshme për një pamje të qetë, të barabartë dhe të ekuilibruar.
Formulimi: Uji i çmuar i trëndafilit, dylli i trëndafilit dhe ekstrakte të trëndafilit, mëllaga e bardhë dhe antillis mbrojnë, qetësojnë dhe ekuilibrojnë lëkurën. Ekstrakti i rrënjës së mëllaga e bardhë bashkohet me vajrat e avokados, susamit dhe bajames për t’u hidratuar, duke sjellë lagështi thelbësore në lëkurë.
Gjendja e lëkurës: Për lëkurë të thatë dhe të ndjeshme.