Krem ditor rigjenerues complexion, 40ml
Krem ditor rigjenerues complexion, 40ml

Krem ditor rigjenerues complexion, 40ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €55,00 Zbritje

Kremi ditor rigjenerues complexion lë lëkurën të ndjehet dukshëm e lëmuar ndërsa freskon çdo ton të lëkurës me pigmente minerale reflektuese të dritës, bronzifikuese. Mund të ekuilibrojë pamjen e pigmentimeve të lehta dhe të zvogëlojë pamjen e vijave dhe rrudhave për një pamje rrezatuese, pa të meta. Përbërja me ekstrakte të rigjallërimit të bimëve të tërfilit të kuq, bryophyllum dhe Equisetum arvense ndihmon në mbështetjen e aftësisë së lëkurës për aktivizimin e lagështisë, ndërsa vajrat e bimëve të avokados dhe ullirit mbrojnë lëkurën, e ushqejnë atë dhe mbështesin fuqitë e veta të vetë-rinovimit. Kremi ditor rigjenerues complexion thithet lehtë nga lëkura, duke zgjuar çdo ton të lëkurës me një puthje të butë. Ky krem është gjithashtu një bazë ideale për grimin ditor.
Gjendja e lëkurës: Për lëkurë të pjekur.