Kim i zi i plotë, 50g
Kim i zi i plotë, 50g

Kim i zi i plotë, 50g

Lebensbaum

Çmimi i zakonshëm €3,70 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Fara kumin e zezë, përveç përdorimin në pije të nxehta dhe çajëra, është i përshtatshëm si erëz e një numri të enëve, e cilat përsosë shijen e tyre. Mund të përmbajë mustardë dhe selino.

Vendi i origjinës: GJERMANIA