Kardamom pluhur, 10g
Kardamom pluhur, 10g

Kardamom pluhur, 10g

Lebensbaum

Çmimi i zakonshëm €2,50 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Kardamom i tokës nga bujqësia organike me aromë superior. Është erëz është e shkëlqyeshme për ushqime të ëmbla dhe të kripura. Përdoret për ushqime dhe pije. Përshtatet me erëza tjera.

Vendi i origjinës: GJERMANIA