Karafil, 10 ml

Karafil, 10 ml

Physalis

Çmimi i zakonshëm €11,50 Zbritje

Eugenia caryophyllata
  • Origjina: Madagaskar / Sri Lanka
  • Pjesë e bimës: sythat e luleve
  • Ekstraktimi: distilimi
  • Kemotipi: eugenol, β-kariofilen, eugenil acetat
Përshkrim
Vaj esencial

Vaji i karafilit jep energji, e mban mendjen të freskët dhe përmirëson përqendrimin. Karafili gjithashtu vepron si një pastrues i fortë. Ka një efekt ngrohës në masazhet e muskujve dhe kyçeve.

Vajrat esencialë janë përbërës aromatikë dhe të paqëndrueshëm të bimëve, luleve dhe frutave. Vajrat esenciale Physalis janë të përcaktuara nga ana botanik dhe biokimik. I pa përpunuar kimikisht, i pa modifikuar, i pa prerë, i pa korrigjuar, i pa rindërtuar.

Përbërësit: Eugenia caryophyllata*. *kultura organike

PËRMBAJTJA
10 ml

PËRDORIMI
Oral: një herë në ditë 1 deri në 2 pika. Duhet të merret i holluar në një lugë gjelle mjaltë ose në një infuzion bimor.

Lëkura: masazh, banjë: 2 deri në 5 pika për 10 ml vaj vegjetal.

Përmban në mënyrë natyrale: eugenol, izoeugenol

Difuzion: 5 deri në 10 pika sipas preferencës tuaj personale dhe madhësisë së dhomës.

Përdorimi i sigurt: lexoni me kujdes fletëudhëzimin e paketimit!