Kakao pluhur, 150g

Kakao pluhur, 150g

Orgona Superfood

Çmimi i zakonshëm €4,70 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me certifikate organike nga Unioni Evropian. Pluhur organik i një kulivari të vlefshëm, kakao Criollo, i cili është i pasur me magnez, hekur, zink, kalium, mangan, bakër dhe fosfor.