Kakao Criollo Bio, (ne kuti), 200g

Kakao Criollo Bio, (ne kuti), 200g

OLA BIO

Çmimi i zakonshëm €5,40 Zbritje

Ajo dallohet për ngjyrën e saj të lehtë.
Varieteti Criollo quhet "mbretëresha e kakaos" pasi është më ushqyesi. Kakaoja Criollo është një varietet i lashtë jo hibrid, i rrallë dhe i shtrenjtë, i famshëm për aromën dhe aromën e tij komplekse. Vetëm një pjesë e vogël e prodhimit botëror vjen nga pemët criollo.

Përdorimi:

Në pijet bimore, p.sh. të bajameve, kokosit ose ujit, në recetat e ëmbëlsirave që përmbajnë kakao, në përgatitjen e çokollatës etj.