Kajsi të thata, 200g

Kajsi të thata, 200g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €4,90 Zbritje

Kajsitë e thata janë një meze të lehtë dhe një shtesë e shijshme për petëza drithërash dhe qull.

Këto kajsi thahen natyrshëm, pa shtesa squfuri dhe kanë ngjyrë më të errët se ato konvencionale.