Jojoba, 100ml

Jojoba, 100ml

Physalis

Çmimi i zakonshëm €16,90 Zbritje

Vaji Physalis Bio Jojoba është një "vaj" në të verdhë të hapur, i hollë që prodhohet nga farat e kaçubes jojoba, dhe rritet në zona të shkreta. Në fakt, është një dylli që bëhet i lëngshëm në temperaturë mbi 15 ° C me një përbërje të jashtëzakonshme dhe aftësi të shkëlqyeshme të ruajtjes. Vaji i Jojoba absorbohet shumë mirë pa lënë një shtresë të yndyrshme. Është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës nga të rinjtë në të vjetrit, për lëkurë të thatë dhe të yndyrshme , lëkurë të ndjeshme dhe lëkurë me puçrra (nuk bllokon poret). Lëmon lëkurën dhe ka një efekt hidratues dhe rregullues. Hidratues - rregullues I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës.

Mund të përdoret si vaj për masazh ose trajtimi për trupin dhe fytyrën.
Mund të përdoret i pastër ose me vajra të tjerë esencialë të Physalis.