Joints+, 20 qese

Joints+, 20 qese

Physalis

Çmimi i zakonshëm €5,20 Zbritje

  • Shelgu dhe manaferra janë të dobishme për kyçet dhe muskujt
  • Meadowsweet ndihmon në lubrifikimin e kyçeve

Përshkrimi
Infuzion bimor organik

Pasi të keni arritur një moshë të caktuar, lëvizja juaj mund të bëhet më e vështirë dhe nyjet tuaja më pak të zhdërvjellta. Infuzion bimor Physalis Joints + bio përmban shelg dhe manaferrë, të cilat të dyja janë të mira për nyjet dhe muskujt tuaj, ndërsa meadowsweet siguron lubrifikimin e nevojshëm të kyçeve.
Ushtrimet fizike dhe një dietë e shëndetshme promovojnë një gjendje të mirë të sistemit motorik.
Përmban sasi të papërfillshme yndyre, yndyrna të ngopura, karbohidrate, sheqer, proteina, kripë për 100 g infuzion të përgatitur.

PËRMBAJTJA
20 qese bio

PËRDORIMI
Fusni një qese për 5 minuta në ujë të valuar. Deri në 3 gota në ditë.
Përmban jamball – personat që vuajnë nga hipertensioni duhet të shmangin konsumimin e tepërt.
Është e rëndësishme të hani një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe të udhëheqni një mënyrë jetese të shëndetshme.
Ruani në një vend të freskët (maksimum 25°C), të thatë dhe të errët.