Hudhër e zezë e fermentuar, 30 tableta

Hudhër e zezë e fermentuar, 30 tableta

Physalis

Çmimi i zakonshëm €27,90 Zbritje

  • Kontribuon në një nivel normal të kolesterolit, një zemër të shëndetshme dhe qarkullim të mirë të gjakut

Përshkrimi
Shtesë ushqimore me bimë

Physalis Black Garlic bio përmban ABG10+®, një ekstrakt hudhre i gjeneratës së re të bërë nga hudhra spanjolle premium e fermentuar. Falë procesit inovativ të fermentimit, ekstrakti përmban përbërësin aktiv S-allil-cisteinë (SAC).

Hudhra e fermentuar ndihmon në promovimin e një niveli normal të kolesterolit dhe një zemër dhe arterie të shëndetshme.

Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Një shtesë ushqimore nuk është zëvendësim për një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Përbërësit: ekstrakt hudhre* (50.8%), agjent zmadhues: çamçakëz arabic*, pluhur bambu (Bambusa arundinacea)*, trigliceride me zinxhir të mesëm*, niseshte (Zea mays)*, agjent xhel: gomë guar*, emulsifikues: lecithin (Helianthus annu )*, glicerinë*. *kultura organike

PËRMBAJTJA
30 tableta

PËRDORIMI
1 tabletë në ditë. Të merret në kohën e vaktit me pak ujë.

Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj në rast të përdorimit të njëkohshëm me antikoagulantë.