Goji pluhur, 200g

Goji pluhur, 200g

Biotona

Çmimi i zakonshëm €32,00 Zbritje

Biotona bio Goji berries është një pluhur sublim nga goji me lëng portokalli-të kuqe të Lycium barbarum, një shkurre që e ka origjinën në rajonin e Himalajeve të Azisë, por tani kultivohet edhe në Evropën Perëndimore. Për shkak të gjembave të saj, shkurre shpesh shërben si një gardh për rrethime, por manaferrat e saj janë përdorur gjithashtu në mjekësinë tradicionale kineze për më shumë se 3000 vjet. Goji berries vlerësohen ende për vlerat e tyre supreme ushqyese dhe si një delikatesë e hidhur dhe e ëmbël, por vitet e fundit ato janë bërë fokusi i rritjes së studimeve shkencore. Goji berries të përdorura nga Biotona janë 100% të kultivuara organikisht në Kinë. Menjëherë pas korrjes dhe përzgjedhjes, ato përpunohen në pluhur duke përdorur një teknikë të tharjes në ngrirje, në mënyrë që shija, ngjyra dhe aroma të ngjajnë shumë me manaferrat e freskëta. Ky proces tharje siguron gjithashtu që lëndët ushqyese dhe fitonutrientët natyralë të pranishëm mbahen në mënyrë optimale.

Shtoni Biotona bio Goji në smoothie ose shake në kombinim me fruta (lëngje) ose superushqime të tjera, qumësht (perime), kos ose ujë. Në këtë mënyrë ju mund të shtoni një përbërës të shëndetshëm në të gjitha pjatat tuaja - shpejt dhe lehtë. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë, të mbrojtur nga drita.