Goji berries, 200g

Goji berries, 200g

Biotona

Çmimi i zakonshëm €18,50 Zbritje

Goji berries Biotona janë fruta të kuqe-portokalli të Lycium barbarum, një kaçubë vendase në Himalajet aziatike, por që ndërkohë kultivohet edhe në Evropën Perëndimore. Për shkak të pamjes së saj me gjemba, shpesh mbillet si mbrojtje mbrojtëse, ndërsa manaferrat janë përdorur për më shumë se 3000 vjet në mjekësinë tradicionale kineze. Këto fruta vlerësohen shumë për vlerat e tyre të larta ushqyese dhe kanë qenë objekt i studimeve të shumta shkencore. Ata gjithashtu bëjnë një ëmbëlsirë të shijshme dhe të thartë. Biotona Goji berries rriten 100% organikisht në Kinë. Ato korren me dorë, kalojnë një proces rigoroz përzgjedhjeje dhe kontrolli të ngjyrës dhe cilësisë.

Ju mund të përdorni Biotona Goji berries si pjesë të mëngjesit tuaj me superushqime të tjera në muesli, ose me pastat tuaja të preferuara, ose të spërkatura mbi një sallatë frutash ose ndonjë puding tjetër. Ju gjithashtu mund t'i hani ato të pastra, si një rostiçeri me shije intensive dhe krokante. Shtoni Biotona Goji berries në smoothie ose shake në kombinim me fruta (lëngje) ose super ushqime të tjera, qumësht (perime) ose kos. Në këtë mënyrë ju mund të shtoni një përbërës të shëndetshëm në të gjitha pjatat tuaja - shpejt dhe lehtë. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë, të mbrojtur nga drita.