Frankincense, 10 ml

Frankincense, 10 ml

Physalis

Çmimi i zakonshëm €13,50 Zbritje

Boswellia serrata
  • Origjina: India
  • Pjesë e bimës: rrëshirë
  • Ekstraktimi: distilimi
  • Kemotipi: α-thuyen, α-pinen, sabinen, p-cimen
Përshkrim
Vaj esencial

Vaji i temjanit Frankinsense është përdorur për mijëra vjet në fetë e devotshme në të gjithë botën dhe është i lidhur me pushimin dhe meditimin. Vaji qetëson rrugët e frymëmarrjes dhe mbron lëkurën e thatë dhe të plakur.

Vajrat esencialë janë përbërës aromatikë dhe të paqëndrueshëm të bimëve, luleve dhe frutave. Vajrat esenciale Physalis janë të përcaktuara nga ana botanik dhe biokimik. I pa përpunuar kimikisht, i pa modifikuar, i pa prerë, i pa korrigjuar, i pa rindërtuar.

Përbërësit: Boswellia serrata*. *kultura organike

PËRMBAJTJA
10 ml

PËRDORIMI
Përdorimi i jashtëm
Lëkura: masazh, banjë: 5 deri në 10 pika për 10 ml vaj vegjetal.

Përmban në mënyrë natyrale: d-limonen

Difuzion: 5 deri në 10 pika sipas preferencës tuaj personale dhe madhësisë së dhomës.

Përdorimi i sigurt: lexoni me kujdes fletëudhëzimin e paketimit!